Exterieur seksloos

posted in: ! Geen categorie 0

De meeste vrouwen voelen zich seksueel wanneer sensueel en welkom (28%). De dames weigeren Intima niet, als het haasten van passies ze niet in betere vorm (37%) vonden, terwijl het minst bezorgde over het uiterlijk aan het begin van de relatie. Groep van bedrijven “seks.RF “voerde een enquête uit over de rol van uiterlijk in de seksuele zelfbeoordeling van meisjes.

De meeste respondenten zijn van mening dat seksualiteit een interne toestand is. Voor 18% is het vertrouwen belangrijk en voelt 10% alleen verleidelijk als welkom. 20% geeft kracht een goede fysieke vorm en het vermogen om uw lichaam te bezitten, 6% – praktische vaardigheden in seks, en 4% – goed verzorgd. In tegenstelling tot stereotypen bleken prachtig ondergoed (3%) en aangename aroma’s (1%) de minst populaire manieren om aantrekkelijker te zijn.

Mannen zelf, naar de mening van vrouwen, waarderen de rest van de partner (40%). Het wordt gevolgd door een prachtige figuur en genade (7%), kennis van verschillende sektechnicus (5%), goed verzorgd (4%) en mooi ondergoed (1%).

Overwegend sensueel is belangrijker dan het fysieke, het grootste deel van de dames niet weigeren seks, zelfs als de passie ze niet in de beste vorm zal inhalen (37%). Nog eens 32% kan door de situatie worden gewenst en 14% vermijdt de nabijheid altijd wanneer het geen honderd procent lijkt. Het is nieuwsgierig dat vaker onaangenaam is voor hun uiterlijk, vrouwen bestaande uit langetermijnrelaties.

Op de een of andere manier, is slechts 18% van de respondenten volledig af. 17% van de meisjesonzekerheid voorkomt altijd genieten en 37% van tijd tot tijd. De vijfde van de respondent is van mening dat hun zelfrespect in bed voornamelijk afhankelijk is van de partner (18%).

De meeste dames laten echter volledig mannen toe om hun uiterlijk te bekritiseren. 42% is klaar voor delicate gesprekken buiten de slaapkamer en 12% – als ze maar genoeg intimiteit hebben met partner en vertrouwen. 10% beschouwt dergelijke discussies onaanvaardbaar in principe, en vrouwen met lange ervaring prevaleren onder hen.

“Wanneer een paar al lang samen is geweest, is de afwezigheid van een manicure of een paar extra kilogram duidelijk niet de reden, maar een gevolg van veel ernstigere motieven voor het falen van seks. En de meest voorkomende – sensualiteit gedoe. Elke vrouw is belangrijk om te onthouden dat de ideale relatie in het leven voor zichzelf onmogelijk is, ze moeten eraan werken, het vertrouwen, de nabijheid en interesse in elkaar ondersteunen. Om aantrekkelijk te blijven voor de partner, moet je eerst aantrekkelijk voor jezelf zijn: houd het lichaam in een toon, verwen jezelf met mooie dingen en linnen, ontwikkel sexy vaardigheden en wees niet bang om te proberen. En natuurlijk leren om met een man over seks te praten en eerlijk gezegd hun verlangens te bespreken, “- Reacties op een seksueel, psycholoog, coach” seks.RF »Natalia Romanovskaya.

De studie werd uitgevoerd van 25 maart tot 10 april 2019. In het formaat van het trainen van bezoekers van bezoekers ‘seks.Rf “in Moskou, St. Petersburg en Nizhny Novgorod. 407 respondenten namen deel aan de enquête – vrouwen ouder dan 18 jaar, toonaangevend seksleven.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =