Is het de moeite waard om eerst kennis te maken?

posted in: ! Geen categorie 0

Als een man timide is, moet een vrouw het initiatief in haar eigen handen nemen?

De relatie tussen vrouwen en mannen is een eeuwig onderwerp en is altijd van belang geweest voor mensen in de geschiedenis van de mensheid. Er zijn veel boeken over geschreven, en de conclusies van sommige auteurs zijn als een grap. Dus, Susan Mulayo, een originele Maleisische wetenschapper, gelooft dat vrouwen en mannen afstammen van verschillende soorten apen: vrouwen zijn aanhankelijke makaken, en mannen zijn woeste bavianen.

Het probleem is echter dat het soms moeilijk is voor de afstammelingen van grote agressieve apen om de moed te vinden om het hart van een meisje te winnen dat ze leuk vinden. Ze zijn bang om haar zelfs te vragen voor een date, niet te vergeten het uitvoeren van een aantal prestaties er. Ja, dat is er! een plaats in de minibus zelden wanneer ze zullen opgeven.

Natuurlijk dicteert de tijd zijn eigen regels, en kennismaking op straat wordt ook een zeldzaamheid omdat er veel sites zijn die handig zijn voor communicatie. Mensen zijn volledig ondergedompeld in de wereld van virtuele correspondentie en brengen hun gratis avonden door in ICQ, Skype, forums of sociale netwerken, en beweren dat deze vorm van dialoog veel handiger is dan live communicatie.

Maar laten we praten over een belangrijk kenmerk van virtual dating: heel vaak, mooie internet prinsen blijken te zijn echte padden in werkelijkheid. U wacht op een ontmoeting met een lange, slanke jonge man, en een ouder wordende dames man met een kaal hoofd en een buik komt naar u op een date. Ook verandert het gedrag van een man vaak sterk wanneer hij van aangezicht tot aangezicht met je communiceert. In het raam van de boodschapper giet hij grappen, grappen, stapelt hij je op met complimenten, en aan een tafel in een café zal hij schuchter stil zijn, alleen af en toe zijn ogen van een kopje koffie afhalen.

En wat moeten we doen? Waar vind je de enige echte? Hoe leer ik hem kennen? Het antwoord is eenvoudig: het is noodzakelijk, zonder aarzeling, om de zaak in uw fragiele, tedere handen te nemen.

Allereerst is het de moeite waard om te leren dat als een man niet eerst contact maakt, dit niets betekent. Waarschijnlijk is hij gewoon een beetje verlegen, hij heeft wat tijd nodig om eraan te wennen en later blijkt hij een vrolijke en interessante jongeman te zijn met wie je veel onderwerpen voor gesprek zult hebben. Integendeel, als een vreemdeling actief met je flirt aan de volgende tafel, zonder een schaduw van schaamte te tonen, dan moet je nadenken over de vraag of hij, bijvoorbeeld, een pick-up truck is, en of je zijn volgende gemakkelijke prooi wordt voor een nacht, waarover hij zijn kameraden de volgende dag zal vertellen over een fles bier.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − six =