Na 50 jaar huwelijksseksers

posted in: ! Geen categorie 0

Al meer dan 50 jaar in het huwelijk kunnen echtgenoten rekenen op de terugkeer van intieme vreugden. Zo’n onverwachte conclusie is gemaakt door onderzoekers van Universities Louisiana, Florida en Bailora.

Amerikaanse wetenschappers vonden dat als mensen in één huwelijk wonen, zonder gewaagd en geen nieuwe gezinnen, meer dan 50 jaar op rij creëren, hun seksuele leven meer verzadigd is dan die van peers die niet zo’n gelukkige en lange familievervaring hebben. Deze conclusie is gemaakt op basis van observaties van echtgenoten die loyaliteit hebben behouden aan hun eerste huwelijk gedurende meer dan een halve eeuw.

Onderzoekers analyseerden zorgvuldig de relatie tussen de verschillende kenmerken van het huwelijk en de verzadiging van het seksuele leven tussen 1.636 gezinsvolwassenen van 57 tot 85 jaar. Het bleek dat de paren, die de langste periode getrouwd zijn, vaker een verzadigde seksleven hebben. Wat het probleem van het feit weerkroeistelt dat met leeftijdsreeks praktisch het leven van een persoon verlaat.

Dit gebeurt niet alleen vanwege het niveau van wederzijds vertrouwen, maar als gevolg van gelijkheid en partnerschap. Het bleek bijvoorbeeld dat een echtpaar die onderling legt, zoals wassen, schoonmaken of wassen of wassen, een hogere tevredenheid heeft van het gezinsleven en seks. De frequentie van seks is direct gerelateerd aan het niveau van huisgenoot. Met andere woorden, hoe meer gelijk is aan het partnerschap, hoe meer verzadigde seksleven. Dat is waarom mannen hun vrouwen van te veel belastingen rond het huis moeten bevrijden.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × four =